Anleggsskolen AS startet i Tromsø 1988.

Den gang dreide opplæringen seg i hovedsak om masseforflytningsmaskiner og truck.

Anleggsskolen utvidet sin kursmeny og i dag er vi en landsdekkende leverandør av sikkerhetskurs. I tillegg til sikkerhetsopplæring utfører vi også sakkyndig kontroll av maskiner og utstyr.

Skolen har ekspandert jevnlig. I dag har Anleggsskolen egne undervisningslokaler og et eget industriområde beregnet for kursvirksomheten.

Lokalene består av 2 klasserom samt innkvartering for kursdeltagere.

Verkstedlokalene er på ca. 1600 m2 + utearealer.

Vi har eget hybelbygg for bedre å kunne dekke kursdeltakernes overnattingsbehov.

Anleggsskolen har en av Norges største maskinparker til opplæringsformål.

Det blir lagt stor vekt på å hjelpe elever med lese- og skrivevansker eller som har andre problemer med å tilegne seg stoffet. Disse vil få ekstra tid på prøver, og annen hjelp som er nødvendig.

Du vil finne mer informasjon om våre kurs under "KURSKALENDER"

VI ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL ANLEGGSSKOLEN!

Anita Endrestad
Daglig Leder

Sertifisert opplæringsbedrift

Anleggsskolen AS er sertifisert via ASAS og er medlem av Noorsi. Vi er opptatt av kvalitet og sørger for at elevene får god og sikker opplæring. Vi tilbyr opplæring til maskinførerbevis, kranførerbevis og truckførerbevis. Vi tilrettelegger undervisningen ved individuelle behov. Ta kontakt med oss 🙂

Anleggsskolen AS har lang erfaring innenfor sertifisert opplæring på truck, kran og maskin. I tillegg kjører vi kurs på varme arbeid, lift, arbeidsvarsling og YSK.

Våre instruktører har lang erfaring fra både praktisk arbeid og undervisning innenfor de klassene de underviser i. Dette gjør at de har god innsikt i arbeidshverdagen til de som jobber ute, samtidig som de har meget god undervisningskompetanse.

Velkommen til kurs hos oss!

Anita Endrestad
Daglig leder