SIKKERHETSKURS OG SERTIFISERT OPPLÆRING PÅ ANLEGGSMASKINER

Anleggsskolen tilbyr sikkerhetskurs og sertifisert opplæring på truck, kran og maskin. Skolen ble opprettet i Tromsø i 1988, og har i årenes løp vokst mye. Nå har vi egne undervisningslokaler i tillegg til et industriområde med en av Norges største maskinparker til opplæring. Troms er vårt primære virkeområde, og på forespørsel reiser vi til bedrifter og holder kurs. I tillegg til kursvirksomhet utfører vi også sakkyndig kontroll.

Anleggsskolen AS er medlem av ASAS og Noorsi. Vi har sertifiseringsnummer: ATS: 054

Undervisningen tilrettelegges etter behov, for eksempel ved lese- og skrivevansker eller for personer med andre utfordringer i å tilegne seg stoffet.

Velkommen til kurs hos oss! Kontakt oss gjerne på e-post hvis du vil vite mer!

Hva våre kunder sier om oss

Francis Voie:

Ville bare uttrykke mine takk til dere hos Anleggskolen. Tok M4 lappen hos dere da jeg og min medsoldat var MP oppe i Bardufoss rundt denne tiden i fjor. Det var en flott opplevelse med kaffe ute på feltet.

Livet gikk videre, og etter militæret ble det jobb utenfor byggebransjen, men etter sommeren fikk jeg satt lappen i full sving da jeg fikk jobb hos Spenner Zementwerk i Berlin.

Kjører her en CAT 950H, og bunkrer masse til sementproduksjon. Uten militæret sin støtte og deres opplæring hadde jeg ikke kunne hatt en så trivelig jobb her i utlandet. Ville bare si takk, og gi et lite innblikk hva en av deres unge elever gjør 1 år senere.

Ansatte

Henning Isaksen

Henning Isaksen

Daglig leder / Instruktør
Tlf:  90 54 73 18
E-post: henning@anleggsskolen.no

Bjørn Thomas Lagaard

Bjørn Thomas Lagaard

Instruktør  Varme arbeid
Tlf: 97 63 06 45
E-post: bjorn.t@anleggsskolen.no

Gunnar Åsheim

Gunnar Åsheim

Instruktør
Tlf: 94 26 71 40
E-post: post@anleggsskolen.no

Ann Pornpatsorn

Ann Pornpatsorn

Renhold
Tlf: 77 86 14 40
E-post: post@anleggsskolen.no

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Linesveien 6, 9310 Sørreisa
E-post: post@anleggsskolen.no
Telefon:  77 86 14 40